/ 2020-01 [Про підприємство]

Д-р Андреас Геттіх (Dr. Andreas Hettich) очолюватиме Hettich Group з 1 січня 2020 року на посаді голови Консультативної ради

Д-р Андреас Геттіх (50 років), акціонер у четвертому поколінні, з 1 січня 2020 року перейде від оперативного управління Hettich Holding GmbH & Co. oHG до Консультативної ради Hettich Gruppe.

Яна Шенфельд (Jana Schönfeld) та Саша Гросс (Sascha Groß) є єдиними головами правління Hettich Holding; фото: Hettich

Після майже 20 років операційної діяльності, 13 з яких на посаді голови правління, Д-р Геттіх сфокусував свою увагу на стратегічному управлінні групою та виступив в якості єднальної ланки між акціонерами і керівництвом. Як власник контрольного пакету акцій, він продовжить представляти Hettich Gruppe перед клієнтами та громадськістю.
Яна Шенфельд (Jana Schönfeld) (41 рік) та Саша Гросс (Sascha Groß) (46 років) очолюють Hettich Holding на рівних умовах, обидва — успішні члени попереднього керівництва.

Д-р Андреас Геттіх: «Протягом останніх кількох років ми систематично забезпечували прибуткове зростання Hettich Gruppe та створювали організаційні передумови для цього. Уся команда Hettich інтенсивно працює в усьому світі, щоб надалі розвивати організацію для досягення вищого рівня індивідуальної відповідальності з залученням нових методів співпраці. Мені приємно знати, що група знаходиться в хороших руках, і я буду активно супроводжувати її із Консультативної ради. Разом ми добре підготовлені до викликів майбутнього».